Rebecka Lovisa

Vill ha

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR
 
Jag har sånt enormt sug just nu efter ett par nya skor. Hade inte tackat nej till nån av dessa. Det bästa? Tre av dessa skor ligger på under 300kr. Kanske ska unna mig ett par... 

Hemma i Sverige!

Nu är vi hemma i Sverige igen! Eller ja, vi har vart hemma i snart en månad redan faktiskt. Men jag har haft så sjukt mycket att göra eftersom jag både har heltidsjobb och pluggat på 100% studietakt så har inte haft mycket tid över till annat. Nu är vinterterminen över i alla fall så hoppas på att jag har det lite lugnare framöver, kommer dock att fortsätta plugga hela våren parallellt med jobbet, men inte lika intensivt så det kommer att bli bättre. 
 
Jag har fortfarande lite bilder kvar att visa från roadtrippen som jag inte hunnit få upp än! Ska försöka fixa det i veckan :) 

Nyår

Vi var ju som sagt i Vegas på nyår. Jättemycket folk va det, dom spärrade av vägen också vid tolvslaget så att alla skulle få plats. Det va dock inte lika mycket fyverkerier som vi trodde, vi trodde att hela himlen skulle lysas upp men dom sköt bara vid sju hotell. Vi stod så att vi såg Caesars. Men det var fint! Innan tolvslaget spelade vi såklart lite black jack också. Trevligt nyår :)

Las Veeeegas

Nu är vi i Las Vegas! Idag besökte vi Antelope Canyon, det var nog det finaste stället av dom alla. Så himla magiskt! Men dom bilderna kommer jag lägga upp lite senare för just nu har photoshop slutat fungera på min dator. Men som sagt, vi har precis checkat in på vårat hotell i Vegas och just nu sitter vi och dricker lite vin. Vi ska strax gå och äta något. Här ska vi stanna till nyår och sen åker vi tillbaka hem till LA

Horseshoe Bend

Från början så hade vi tänkt att vi skulle svänga förbi Horseshoe Bend. Det här stället alltså, där vattnet slingrar sig som en hästsko runt berget. Men sen trodde vi att det skulle bli en omväg så vi bestämde att vi skulle strunta i det. Sen idag, påvägen till staden Page där vi övernattar inatt, så såg vi en skylt att det var precis där, bara en kilometer in från vägen! Så då stannade vi där och jag fick se det ändå :) Ibland får man ha lite tur också. Det var fint, ungefär som jag hade tänkt mig. Det var inget stängsel eller nått så man fick gå försiktigt så man inte ramlade ner ;)