Rebecka Lovisa

Kategori: Livet i L.A.

Summering av roadtrip

Okej, om jag ska försöka få ihop någon slags summering av denna resa då. För det första så hade vi väldigt roligt och det var grymt kul att åka till alla dessa ställen som vi besökte. Hade man haft mer tid så hade man såklart kunnat göra den ännu mer spännande med flera stop, men vi kände att vi nöjde oss med det här. Nu i efterhand så inser man ju att det var grymt coolt ändå. Det var lite svårt att inse det när man väl var på plats, i alla fall för mig. Det är liksom en natur som har funnits där så himla länge och det kändes så naturligt när man väl var där. 
 
Stoppen vi gjorde var alltså Joshua Tree, Grand Canyon, Antelope Canyon och sist Las Vegas, vilket tog oss igenom Kalifornien, Arizona, Utah och Nevada. Jag tyckte helt klart bäst om Antelope Canyon. Riktigt magiskt att se! Det var rätt kallt under tiden vi reste, mest optimalt hade jag nog sagt att det skulle vara att åka nångång mellan mars-juni. När vi var i Joshua Tree så blåste det så himla mycket, det var även där det var kallast, vilket var lite synd för då ville man inte stanna allt för länge. Om det inte är molnigt så ska det tydligen vara en grym stjärnhimmel där!
 
Jag tycker verkligen att alla som vill göra den här resan borde göra det! Det behöver inte krävas massvis med planering eller pengar. Vi tog varje dag lite som den kom. Vi hade en vecka på oss, vi visste att vi skulle besöka dessa ställen och det var i stort sätt det enda som vi planerade i förväg. Boende och resväg tog vi allt eftersom på vägen efter vad vi kände för. Så köp en väska (du hittar många bra från t.ex. Strandlins, som jag skriver detta inlägg tillsammans med), boka en flygbiljett och åk :)
 
 

Antelope Canyon

 

Hemma i Sverige!

Nu är vi hemma i Sverige igen! Eller ja, vi har vart hemma i snart en månad redan faktiskt. Men jag har haft så sjukt mycket att göra eftersom jag både har heltidsjobb och pluggat på 100% studietakt så har inte haft mycket tid över till annat. Nu är vinterterminen över i alla fall så hoppas på att jag har det lite lugnare framöver, kommer dock att fortsätta plugga hela våren parallellt med jobbet, men inte lika intensivt så det kommer att bli bättre. 
 
Jag har fortfarande lite bilder kvar att visa från roadtrippen som jag inte hunnit få upp än! Ska försöka fixa det i veckan :) 

Nyår

Vi var ju som sagt i Vegas på nyår. Jättemycket folk va det, dom spärrade av vägen också vid tolvslaget så att alla skulle få plats. Det va dock inte lika mycket fyverkerier som vi trodde, vi trodde att hela himlen skulle lysas upp men dom sköt bara vid sju hotell. Vi stod så att vi såg Caesars. Men det var fint! Innan tolvslaget spelade vi såklart lite black jack också. Trevligt nyår :)

Las Veeeegas

Nu är vi i Las Vegas! Idag besökte vi Antelope Canyon, det var nog det finaste stället av dom alla. Så himla magiskt! Men dom bilderna kommer jag lägga upp lite senare för just nu har photoshop slutat fungera på min dator. Men som sagt, vi har precis checkat in på vårat hotell i Vegas och just nu sitter vi och dricker lite vin. Vi ska strax gå och äta något. Här ska vi stanna till nyår och sen åker vi tillbaka hem till LA