Rebecka Lovisa

Kategori: Hej Sverige

Mars

Okej, det är en del som hänt under mars månad. Dom flesta dagar ser väl likadana ut: jobb och plugg. Men sen har jag också hunnit med lite smått och gott däremellan.

Fikamys med syster

Busvalpen fick åka till akuten och dra ut en tand och fick därmed stränga order från veterinären att inte busa på ca en vecka. Men eftersom det alltid ska busas så fort man vänder ryggen till så kopplade jag henne när jag själv inte kunde sitta och mysa och ha full koll. Så när jag sminkade mig hängde jag kopplet i dörren och sen när jag kollade till henne så låg brorsan lugn och fin tätt bredvid så hon inte låg ensam. Åh <3

Middag och snack om lägenhet (!) med Milla och Fox. Jajamen, vi ska flytta ihop igen jag och Milo, och denna gång även med en av våran närmsta kompis. Kul!! Inflytt: 1 april

Jag fyllde år. Hipp hipp hurra!

Firades med tårta och middag

TÃ¥rta till frukost lunch och middag

Denna vecka är det målning i högsta hugg som gäller. Mitt rum är klart, 2 to go

Att leva med två valpar

Det är alltid full rulle när båda valparna är hemma (ena är syrrans). Då är det bus heeela dagen. Ibland är det kul, speciellt när man själv vill buss med dom.

Nackdelen: efter att dom har vart ute och busat på tomten så kan dom komma in som små smutsgrisar. Det finns tydligen många spännande ställen att gräva på.

Tur dom är söta iallafall...

Snooze

Äntligen fredag igen! I helgen blir det väl bara plugg och mys skulle jag tro. Från och med nästa vecka jobbar jag ganska mycket kväll, vilket ska bli rätt skönt ändå. Då hinner jag plugga på dagen i lugn och ro innan jobbet. Den här veckan har vart hemsk, har knappt kommit upp på morgonen. I morse drömde jag till och med att jag var tvungen att snooza en gång för varje kroppsdel för att kunna vakna, sen vaknade jag till liv en kvart innan jag skulle åka till jobbet och fick lite stressigt. Jag hade inte ens hunnit snooza för benen. Asså HAHA hallå?! 

Vill ha

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR
 
Jag har sånt enormt sug just nu efter ett par nya skor. Hade inte tackat nej till nån av dessa. Det bästa? Tre av dessa skor ligger på under 300kr. Kanske ska unna mig ett par... 

Hemma i Sverige!

Nu är vi hemma i Sverige igen! Eller ja, vi har vart hemma i snart en månad redan faktiskt. Men jag har haft så sjukt mycket att göra eftersom jag både har heltidsjobb och pluggat på 100% studietakt så har inte haft mycket tid över till annat. Nu är vinterterminen över i alla fall så hoppas på att jag har det lite lugnare framöver, kommer dock att fortsätta plugga hela våren parallellt med jobbet, men inte lika intensivt så det kommer att bli bättre. 
 
Jag har fortfarande lite bilder kvar att visa från roadtrippen som jag inte hunnit få upp än! Ska försöka fixa det i veckan :)