Rebecka Lovisa

Summering av roadtrip

Okej, om jag ska försöka få ihop någon slags summering av denna resa då. För det första så hade vi väldigt roligt och det var grymt kul att åka till alla dessa ställen som vi besökte. Hade man haft mer tid så hade man såklart kunnat göra den ännu mer spännande med flera stop, men vi kände att vi nöjde oss med det här. Nu i efterhand så inser man ju att det var grymt coolt ändå. Det var lite svårt att inse det när man väl var på plats, i alla fall för mig. Det är liksom en natur som har funnits där så himla länge och det kändes så naturligt när man väl var där. 
 
Stoppen vi gjorde var alltså Joshua Tree, Grand Canyon, Antelope Canyon och sist Las Vegas, vilket tog oss igenom Kalifornien, Arizona, Utah och Nevada. Jag tyckte helt klart bäst om Antelope Canyon. Riktigt magiskt att se! Det var rätt kallt under tiden vi reste, mest optimalt hade jag nog sagt att det skulle vara att åka nångång mellan mars-juni. När vi var i Joshua Tree så blåste det så himla mycket, det var även där det var kallast, vilket var lite synd för då ville man inte stanna allt för länge. Om det inte är molnigt så ska det tydligen vara en grym stjärnhimmel där!
 
Jag tycker verkligen att alla som vill göra den här resan borde göra det! Det behöver inte krävas massvis med planering eller pengar. Vi tog varje dag lite som den kom. Vi hade en vecka på oss, vi visste att vi skulle besöka dessa ställen och det var i stort sätt det enda som vi planerade i förväg. Boende och resväg tog vi allt eftersom på vägen efter vad vi kände för. Så köp en väska (du hittar många bra från t.ex. Strandlins, som jag skriver detta inlägg tillsammans med), boka en flygbiljett och åk :)
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas